Gezocht: Huid- en Aging Experts

Wij zoeken Aging Experts

Aging Expert zoekt professionele klinieken waar onze cliënten, met een gerust hart, terecht kunnen voor een Aging consult en Anti-Aging behandelingen! 

Even voorstellen

Misschien dat je ons vernieuwende concept onlangs al bent tegengekomen? Dat kan, want SkinDNA™ is momenteel de nummer #1 DNA test voor het bepalen van de ideale huidverzorgingsroutine en het vertragen van de 5 meest voorkomende huidveroudering problemen.

In de pers

Sinds 2017 is Aging Expert importeur en distributeur van SkinDNA™ en ervaren wij de positieve reacties van onze gebruikers, artsen en therapeuten. In de media, wordt ook aandacht besteed aan deze innovatie en de objectiviteit van de test. Benieuwd? Je kunt een kijkje nemen op https://bit.ly/2DZ2Mxr  voor SkinDNA™ in de Nederlandse pers van de afgelopen maanden!

Groeiend succes

Om deze reden zijn wij opzoek naar professionele klinieken waar de cliënt, met een arts of huidexpert, de test en het vervolg traject kunnen bepalen. 

Hoe werkt het ?

Via de webshop www.agingexpert.nl bestellen mensen dagelijks de SkinDNA™ test en geven aan op basis van hun resultatenrapport een consult te willen. Ook zijn er klanten die de test niet zelf willen afnemen, maar de voorkeur geven om dit samen met een professional te ondergaan.

Wanneer een cliënt de SkinDNA™ test heeft afgenomen, ontvangen ze een rapport waarin per categorie staat aangeven of er een normaal, verminderd of verhoogd risico is op deze specifieke vorm van huidveroudering. Indien er sprake is van een verhoogd risico volgt er een wetenschappelijk onderbouwd advies, waarin aangeven wordt welke ingrediënten (in huidverzorging), suppletie en behandelingen dit proces zullen remmen. De huidverzorgingsadviezen in het rapport zijn de basis waarop de arts en/of huidspecialist haar producten en diensten aanbiedt.

SkinDNA™ is een wetenschappelijke onderbouwing voor huidexperts om hun behandelplan op te stellen en de klantwaarde te verhogen.

Voor meer informatie mail naar business@agingexpert.nl 


Laat een bericht achter

Bedankt, na goedkeuring wordt je bericht geplaatst.