HOE WERKT HET?

SkinDNA®  de persoonlijkste huidanalyse op basis van DNA

SkinDNA® is een genetische test die inzicht in je risicofactoren op vijf categorieën in huidveroudering geeft. Dit op basis van een diepgaand onderzoek in jouw DNA.

De SkinDNA® genetische test is verrassend makkelijk zelf af te nemen. Je verzamelt een monster van cellen uit de binnenkant van je wang met de DNA Collector. Na het afnemen van de SkinDNA test, gewoon thuis, stuur je deze anoniem en veilig naar ons terug. Online vul je het vragenformulier in met gebruik van jouw persoonlijke code. Jouw cellen worden geanalyseerd in het laboratorium van SkinDNA in Australië onder strenge normen en toezicht. Jouw persoonlijke gegevens zullen alleen bij ons bekend zijn en worden anoniem verstuurd aan de hand van jouw persoonlijke code.

Analyse van jouw DNA

Nadat de data is geanalyseerd, wordt een gebruikersvriendelijk rapport opgestuurd. Binnen 15 werkdagen na ontvangst van jouw dna-sample met persoonlijke online vragenformulier, is jouw unieke rapport gereed.

Het rapport wat je ontvangt is op basis van de analyse van 16 genetische merkers (SNP's). De resultaten van de SkinDNA ®  test zijn verdeeld over vijf categorieën. In iedere categorie, score je een zogenaamd "algemeen risico percentage" . Op basis van dit risico krijg je advies over de benodigde ingrediënten voor jouw huidverzorging, suppletie en de professionele behandelingen die perfect aansluiten bij jouw huidtype en het bijbehorende verouderingsproces. 

 

En hoe dan verder?

In het SkinDNA rapport krijg je persoonlijk advies waarmee je een expert zult zijn over je huid en de behoefte van jouw huid. Je ontvangt advies op het gebied van benodigde ingrediënten in gezichtsverzorging, supplementen & vitamine en ondersteunende behandelingen. 

 

Jouw genetische testresultaten worden gepresenteerd met een lijst van belangrijke maatregelen voor een optimale huid op basis van jouw genotype. Dit betekent niet dat je alle adviezen direct moet opvolgen, maar kies eerder voor een gerichte aanpak met een huidplan - onder begeleiding van je huid professional.

Jouw persoonlijke SkinDNA ®  resultaten geven jou de kennis om een huidverzorgingsroutine creëren die volledig op jou is aangepast. Hiermee kan je jouw huid exact geven waar ze op dit moment behoefte aan heeft, maar ook preventief verzorgen voor later, zodat je blijft stralen in de toekomst. Aan het einde van het rapport is er tevens een korte samenvatting van de eerste stappen die je kunt nemen in het samenstellen van een verzorgingsroutine voor je huid. 

Op basis van de uitslag van jouw SkinDNA® rapport kun je met jouw huidspecialiste of -arts een behandelplan opstellen. Heb je nog geen specialist? Dan kunnen wij jou doorverwijzen naar één van onze aangesloten partners. Neem hiervoor contact op met afspraak@agingexpert.nl of houdt onze website in de gaten. Binnenkort is het mogelijk om direct via de website van Aging Expert een afspraken te maken.