Benieuwd naar de antwoorden die jouw DNA kunnen geven?

Lees hier verder....

SkinDNA Genetic Test

algemene informatie voor professionals

Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes, promoties e.d.?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!!!

 

Keuzestress!!

Herken jij dit? De talloze keuzes die we frequent maken met betrekking tot onze huidbehandeling en -verzorgingsroutine van jouw klanten.

 • * Welke producten sluiten het beste aan bij de wensen en verwachtingen?
 • * Welke behandelingen kan ik daarbij adviseren die goed aansluiten?
 • * Hoe overtuig ik mijn klant van het traject waarvan ik weet dat dit het beste effect geeft?
 • * En hoe maak ik de keuze voor het prioriteit geven aan een bepaald probleemgebied?


Dit zijn hele begrijpelijke en herkenbare afwegingen waar veel van de huidprofessionals mee worstelen. Het spanningsveld tussen de verwachtingen van de klant en de mogelijkheden zijn namelijk enorm! En uiteraard zijn er meer wegen naar Rome...

Maar wat als je nou dat inzicht krijgt in de basis van de huidveroudering? Je echt terug gaat naar de kern waar het allemaal ontstaat? Dus door te kijken waar helemaal aan het begin van het celopbouw proces het al "verkeerd" gaat....Ons DNA!!

Dat gaat jou als huidprofessional niet alleen inzicht geven in de basis van de huid van de klant, maar je nog veel meer brengen! Namelijk de basis om met elkaar succes te boeken, want het belangrijkste wat een klant wil is natuurlijk de resultaten zien.

Doormiddel van een hele eenvoudige en pijnloze DNA afname, ben jij als behandelaar in staat om jouw klanten naar wens te bedienen. Het inzicht wat een SkinDNA test jou geeft, gaat namelijk veel verder dan de behandelingen tot nu toe gingen. Je krijgt inzicht in de kern van iedere individuele klant en kunt daar jullie plan op maken. Dit gericht op welke ingrediënten zij de focus op zouden moeten geven in hun skincare producten, welke ondersteunende behandelingen jij daarbij kunt aanbieden en daarnaast nog welke aanvullende voedingssuppletie zou zouden kunnen gebruiken om van binnenuit dit nog een extra boost te geven. Dit is dus echt next level!

Hierdoor ben jij instaat om door een eenmalige investering van de klant in zichzelf en hun huidveroudering, de wetenschappelijke onderbouwing te geven voor de producten die zij thuis gebruiken (toename van jouw productverkoop). Als je dan op de langere termijn kijkt levert dit een besparing op in tijd en geld, doordat je doelgericht samen aan de slag gaat. Ook al zijn sommige van de geteste gebieden (nog) helemaal niet zichtbaar, jij weet nu door de DNA-analyse dat deze wel in de toekomst een probleem kunnen vormen. Dit maakt het dat je nu al preventief aan de slag gaat, nog voordat er zichtbare kenmerken zijn. En een heel belangrijk punt: wij zijn merk-onafhankelijk. Jij hebt een bewuste keuze gemaakt voor de merken in de salon waar je nu mee werkt. Deze merken zijn over het algemeen goed te koppelen aan de ingrediënten die wij adviseren.

 

 

 

SkinDNA™ is dé wereldwijd bekendste DNA-test ter preventie van huidveroudering. De SkinDNA ™ onderzoekt een gepatenteerde combinatie van genetische markers (SNP's) in 5 categorieën van huidveroudering. Te weten: Stevigheid & Elasticiteit, Glycatie, Pigmentatie & UV-schade, Vrije Radicalen en Huidgevoeligheid. De SkinDNA- algoritmen identificeren welke factoren voor huidveroudering jij prioriteit moet geven. Jouw SkinDNA-rapport van 20 pagina's bevat nuttige informatie over jouw persoonlijke resultaten. Eenvoudig te begrijpen en gemaakt door huiddeskundigen met jarenlange ervaring in de huidverzorgingsindustrie.

 

Consument adviesverkoopprijs: €299,- incl BTW

Wil jij zelf ervaren wat de SkinDNA™ test voor jou en je klanten kan betekenen?

Gebruik deze kans om je te oriënteren in welke mogelijkheden de SkinDNA™ Gentic Test jou bij je huidige behandelmethodes kan bieden. Hiervoor willen we de mogelijkheid bieden om nu als huidprofessional kennis te maken met onze wereldwijd nr.1 test in het opsporen van oorzaken van huidveroudering en praktische toepassing hiervan. We geven ter kennismaking 21% korting voor alle huidprofessionals op aanschaf van een SkinDNA Genetic Test.

Sold out

ex. BTW

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor jou als salon om te starten met SkinDNA™, bestaande uit starterspakketen van 5, 10, 15 of 20 tests.

Wat houden deze pakketten in:

 • SkinDNA™ Genetic Tests
 • Gefrankeerde retour-enveloppen
 • Brochures van de SkinDNA™ Genetic Test
 • Flyers van de SkinDNA™ Genetic Test
 • Vermelding en pagina op website als gecertificeerde partner
 • SkinDNA Eindrapport digitaal en in hardcopy
 • Hardcopy voorbeeldrapport voor in de salon
 • Filmpje met korte uitleg SkinDNA™ met eigen logo
 • Toegang tot SkinDNA™ beeldmateriaal
 • Maximale ondersteuning
 • Persoonlijke online SkinDNA training™ voor hele team
 • SkinDNA trainingshandleiding voor alle deelnemers
 • Officieel SkinDNA Certificaat™ voor alle deelnemers aan training

 

 

De marges variëren van 30% tot 50% afhankelijk van het pakket met bijbehorende aantal tests.

Variërend van 5 tot 25 stuks 

 

Wil je een vliegende start maken met SkinDNA bij jou in de salon? Dan is dit hét SkinDNA™ pakket voor jou!!!!
 
Hierdoor geven wij dus de mogelijkheid om een marge van 40% te hebben, dus 7 SkinDNA™ tests voor een inkoopprijs van €1037,85 ex BTW!
 
Met een totale verkoopwaarde van €2093,-incl. BTW( €1729,75 ex BTW) op basis van de consument adviesprijs). Uiteraard zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij.....
Sold out

ex. BTW

 

Ben jij consument en benieuwd naar wat de SkinDNA™ test jou te bieden heeft en waar je deze kunt afnemen?

klik op de onderstaande link en je zult alle antwoorden op je vragen vinden....

verplicht keuze te maken
verplicht in te vullen
verplicht in te vullen
verplicht in te vullen
Bedankt voor het invullen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of sturen je de gevraagde informatie..... Groetjes, SkinDNA Benelux

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods