Even voorstellen

Misschien dat je ons vernieuwende concept onlangs al bent tegengekomen? Dat kan, want SkinDNA™ is de nummer #1 DNA-test wereldwijd voor het bepalen van de ideale huidverzorgings-routine en het vertragen van de 5 meest voorkomende huidveroudering problemen. Te weten Collageen opbouw/afbraak, UV-schade, Rimpelvorming (glycatie), Schade door Vrije Radicalen en Overgevoeligheid & Ontstekingen.

Voordelen

 • - Langere klantrelaties opbouwen
 • - Toename productverkoop
  - Wetenschappelijk onderbouwd huidanalyse o.b.v. 400.000+ database
  - Besparing geld en tijd 
  - Eenmalig investering, levenslang profijt
  - Preventief kunnen behandelen
  - Voldoet aan hoogste privacy normen wereldwijd
 

In de pers

Sinds 2017 is Aging Expert importeur en distributeur van SkinDNA™ en ervaren wij de positieve reacties van onze gebruikers, artsen en therapeuten. In de media, wordt ook aandacht besteed aan deze innovatie en de objectiviteit van de test. Benieuwd? Je kunt een kijkje nemen op https://bit.ly/2DZ2Mxr voor SkinDNA™ in de Nederlandse pers van de afgelopen jaren!

Groeiend succes

Om deze reden zijn wij opzoek naar professionele klinieken waar de cliënt, met een arts of huidexpert, de test en het vervolg traject kunnen bepalen.

 

Maak gebruik van onze Kennismakingsactie van 21% BTW korting.

 

 

Sold out

 

Wil jij direct in jouw praktijk of kliniek aan de slag met de SkinDNA Genetic Test en hierbij de nodige extra personalisering? Dan bieden wij de mogelijkheid op het starters pakket met allerlei extra's.

Hieronder vind je de verschillende SkinDNA Starters pakketten die wij aanbieden

 

Sold out

Sold out

Sold out