OVER ONS

"Where science meets Beauty!"

Vanessa Margés, eigenaar van The Aging Experts, heeft haar bedrijfsvisie toegepast op de distributie van SkinDNA binnen de Benelux. De scope van  is anti-veroudering en het onderling verbinden premium business partners, hun producten en diensten, binnen de Europees zakelijke en consumentenmarkt. Voor de ontwikkeling van de Europese markt wordt met zorg ingezet op de selectie van en samenwerking met premium bedrijven.

De mogelijkheden van DNA onderzoek op het gebied van huidveroudering fascinerende Vanessa en gaf de mogelijkheid om haar kennis en ervaring toe te passen, waardoor ze SkinDNA® naar Europa kon halen. 

Na zowel het afronden van een HBO als een Universitaire opleiding, heeft Vanessa zich verder ontwikkeld door middels post-universitaire opleiding van de Bedrijfsorganisatorische achtergrond op het gebied van (Tandheelkundige) Klinieken.  Dit in combinatie met haar jarenlange ervaring binnen deze branche & diverse functies binnen HRM.

De grondlegster van The Aging Experts heeft hiermee, vanuit haar achtergrond in de medische branche haar kennis en ervaring toegespitst op de cometische markt. Gericht op de directe levering aan de diverse huidprofessionals binnen de branche als de ondersteuning bij de implementatie van SkinDNA ™ voor Premium White Label Partners...

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods