Skintastic Purmerend

Skintastic staat voor het creëren van ultiéme huidverbetering voor gezicht en lichaam op hoog niveau. Door middel van een gepersonaliseerd traject, zal je een uniek en langdurig resultaat bereiken.

Wist je dat je niet per se bij ons in de praktijk hoeft langs te komen om jouw huid intensief te verbeteren? Dit kun je namelijk ook vanuit huis. Wij hebben namelijk een unieke tool laten ontwikkelen (als enige ter wereld in de huidbranche). De SkinScanner TM scant op afstand jouw huid. Een gepersonaliseerd productregime wordt voor je samengesteld, geheel op jouw huidbehoeften! Je kunt de SkinScanner TM terugvinden in onze Skintastic Skinshop. Kom meer te weten over onze SkinScanner TM

Als skincoach zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering voor gezicht en lichaam, en weten hierover alles te vertellen. Expertise staat bij ons in hoog vaandel, daarom is Skintastic altijd op de hoogte van de innovatiefse technieken en informatie op het gebied van gezicht en lichaam. Wij verwelkomen je graag voor jouw eerste ontmoeting met ons. Je kunt hierbij kiezen uit de Face Plan, Body Plan of Medical Plan. Be fantastic!

Danielle Vink

 

 

 

 

 

terug naar overzicht aangesloten partners

 

Contactinformatie:

 

Skintastic
Nieuwstraat 8
1441 CM Purmerend
Telefoon: 06 - 81 14 10 49
Website: www.skintasticnl.nl

 

Openingstijden:

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 12:00-20:00
Woensdag 12:00-20:00
Donderdag   Gesloten
Vrijdag 09:00-17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag gesloten