Beauty Skin Coach Groesbeek


Bij Beauty Skin Coach wordt je ontvangen in het moderne en stijlvolle ingerichte pand van Beautyhuis Style. In één van de ruime luxe behandelkamers, onder de deskundige handen van onze Huidspecialistes gaat je als herboren naar huis. Zij bezitten over vele specialisaties, waaronder natuurlijke huidverjonging en ingrediëntenanalyse. De salon staat voor huidverbetering, huidgezondheid en kwaliteit. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en exclusieve producten met natuurlijke ingrediënten. Onze behandelingen zijn niet standaard maar hebben een diepgaand en huidverbeterend effect, De behandelingen worden volledig op maat aan jouw huid aangepast.
 
 De unieke filosofie is gebaseerd op vier punten:
  • huidverjonging
  • herstel
  • anti-oxidatie
  • zonbescherming

Wij adviseren ook voedingssupplementen, Als anti-aging experts weten wij maar al te goed dat een mooie, gladde, stralende huid niet alleen afhankelijk is van de juiste behandelmethodes en de daarbij horende verzorgende cosmetica, maar ook van een gezond lichaam dat in balans is. 

  • Schoonheid van buiten naar binnen (cosmetica)
  • Schoonheid van binnen naar buiten (voeding plus voedingssupplementen)
  • Zen beauty, schoonheid van inzicht (mentaal, dus hoe je naar je zelf kijkt)

Persoonlijke aandacht en service voor de klant staat voorop! Wij nemen voldoende tijd voor de klant zodat je kunt rekenen op alle aandacht die jouw huid verdient. 

 

Verder is Beauty Skin Coach aangesloten bij de branche organisatie HUIDSPECIALIST; het keurmerk voor de schoonheidsspecialist, aangesloten bij de ANBOS.

terug naar overzicht aangesloten partners 

Beauty Skin Coach
Nijmeegsebaan 6a
6561 KG Groesbeek

telefoon:  06 1881 2628
e-mail:     info@beautyskincoach.nl
 
website:   www.beautyskincoach.nl

 

Openingstijden: 

Maandag   09:30 - 18:30 uur

Dinsdag     13:00 - 18:00 uur

Woensdag  09:30 - 14:00 uur

Donderdag 09:30 - 17:00 uur
                   19:00 - 22:00 uur

Vrijdag        09:30 - 18:00 uur